Jak koupit nemovitost | Odpovědi na otázky
vytisknout vytisknout       Postup při koupi nemovitosti ve Španělsku

Povolení k pobytu ve Španělsku, zlaté vízum - získání španělského povolení k pobytu

rezidence ve Španělsku typ víza typu D - získání povolení k pobytuMnoho cizinců přitahováni Španělsku pro jeho atraktivity, kultura, tradice, kuchyně a další. Občané jiných zemí se snaží získat povolení k pobytu v zemi. Mezi nimi jsou ruští občané.
Úspěšném získání povolení k pobytu ve Španělsku bude záviset na dva hlavní faktory:
• soulad s právními předpisy Španělska;
• držení finančních prostředků, které bude stačit pro běžné bydlení.
Přítomnost zahraničních občanů právo na vlastnictví majetku jim dává právo na přechodným pobytem ve Španělsku. Pokud se ruští občané chtějí získat trvalý pobyt, pak mají možnost, s výhradou dostupnosti jakéhokoliv majetku ve Španělsku a potvrzením existence. Nazývá povolení k přechodnému pobytu ve Španělsku nebo víza typu D.

✔ Pro Získat povolení k pobytu (bydliště) ve Španělsku bez práva na práci, se správnou příponou, musíte ukázat na účtu ve španělském bankovním částky na 26 000 € 1-té osoby. Na každém následném člena rodiny + 6 500 eur. Například rodina 4 lidí k získání povolení k pobytu (povolení), musíte ukázat účtu 45 500 eur.

Při prvním vízum D (povolení k přechodnému pobytu bez práva pracovat ve Španělsku) vydala za rok 1, 2 následné časy v průběhu roku.

Nebo můžete otevřít obchod ve Španělsku, přičemž práci alespoň 2-x Španělé. Na základě bydliště může přijímat.

Také Povolení k pobytu ve Španělsku pro cizí státní příslušníci mohou být získat při koupi nemovitosti v hodnotě více než 500 000 eur, Kromě toho, může být několik objektů, včetně internetu. Kdo koupil nemovitost v 500 tisíc eur před zákonem - mají rovněž právo na povolení k pobytu - takzvané "zlaté víza"

Residence ve Španělsku je rozdělen do poddruhů:
• bez práva na zaměstnání;
• právo na zaměstnání;
• s právem pracovat jako podnikatel;
• na základě sloučení rodiny.

     Drahé Luxusní nemovitosti ve Španělsku na pobřeží moře nad náklady 500 tisíc eur při jejichž koupi vám pomůžeme získat zlaté vízum ve Španělsku!

Povolení Stále dlouhodobému pobytu ve Španělsku. To dává občanům právo žít a pracovat k dispozici, aby se podnikatel ve Španělsku na dobu neurčitou. Toto povolení může být vydáno pro cizince, kteří žijí legálně v zemi nejméně 5 let. Nová karta se vydává na cizinecké 5 let, po které musíte aktualizovat každých 5 let.
Je možné získat povolení k pobytu přes manželství s bydlištěm ve Španělsku. Tato metoda je jedním z nejjednodušších.
Získat povolení k pobytu ve Španělsku, i když není možné registrovat mé společnosti. Ale ve stejné době, kdy vlastník musí mít statut soukromý podnikatel a smlouvu na jeden rok.
Pokud jste s cílem získat velmi žádoucí, právo na trvalý pobyt, budete muset jít přes všechny formality pro tento účel. Buďte trpěliví, protože proces získání tohoto práva, ne rychle, ale po nějaké době budete moci dosáhnout požadovaného, ​​bylo svobodně žít a pracovat ve Španělsku!


   
Podíl!

  • Кирилл

    Nedotazovat, v 2016, částka nákupu nemovitostí k získání povolení k pobytu je stále 500 000 Euro? Ne méně?

    • http://espana-live.com/ Dům ve Španělsku - Margarita a Aleksey

      Dobrý den! Údaje, týkající se článku 2016 let.

  • Anna

    Poprvé získala víza typu D po dobu jednoho roku, kolik dní v roce na něm je možné žít ve Španělsku?
    A jestli tomu správně rozumím, že existence účtu 26.000 eur na osobu je nutné, i když máte nemovitosti ve Španělsku?

    • http://espana-live.com/ Dům ve Španělsku - Margarita a Aleksey

      Dobrý den! D vízum opravňuje k pobytu v zemi déle než 90 dny, ale ne více než 365 dny. Peníze na účtu bude ještě potřeba mít.




   www.Espana-Live.com - Realitní ve Španělsku u moře

     Naše kontakty
E-mail: info@espana-live.com
Skype: espanalive
Telefon Realitní ve Španělsku: (+) 34 684 019 876 - Margarita.
Videoklipy o nemovitosti ve Španělsku YouTube video kanál
    
přidat do Yandex

Nové video na našem videokanálu YouTube


Podívejte se na video kanál na YouTube >>

0.97MB / 0.00084 sec

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!